Als bedrijf, winkel of onderneming wil je natuurlijk dat iedereen weet wie je bent en wat je doet. Om dit te bereiken is publiciteit nodig. Nu is de vraag: Hoe krijg je die publiciteit? Dit kan op veel verschillende manieren. Een manier om dit te verkrijgen is door raamstickers te plakken, zodat iedereen kan zien wie je bent en waar je winkel zit. 

Wat is een raamsticker? 

Raamstickers zijn stickers die geschikt zijn om op ramen te plakken. De stickers kun je aan de binnenkant of buitenkant van je raam plakken. Door deze stickers op je ramen te plakken zal iedereen die langsloopt opmerken dat jouw winkel of bedrijf daar zit. De stickers kun je natuurlijk zo opmaken dat je precies krijgt wat jij wilt. Je kan bijvoorbeeld alleen de naam van je bedrijf doen of je laat een afbeelding maken zodat het nog meer opvalt. 

Je kan natuurlijk ook raamstickers voor binnen krijgen. Hier kan je dan bijvoorbeeld de naam voor een bepaalde ruimte opzetten, of je zet jouw eigen naam erop, zodat iedereen weet wat het kantoor van de baas is. 

Dit soort stickers zijn in allerlei verschillende vormen en materiaalsoorten te krijgen, zo kun je precies bestellen wat jij wilt hebben. 

Ziet het er alleen leuk uit? 

Nee, er zit ook een psychologisch aspect aan vast. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel mensen in beelden denken. Bedenk maar eens voor jezelf, als jij naar werk onderweg bent en je denkt aan die weg, dan denk je aan winkels en andere dingen waar je onderweg langs komt. 

Wanneer je zorgt dat jij, door middel van raamstickers, eruit springt, zullen veel mensen het beeld van jouw winkel onthouden. Zodra mensen dus in die eerder genoemde beelden gaan denken, zal jouw winkel naar boven komen in hun gedachte. Op deze manier blijf je altijd top of mind en zullen mensen aan jouw winkel denken als ze dat ene product willen kopen.