laptop samenstellen

Een eigen laptop samenstellen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan echt! Namelijk bij de partij BTO. Zo heb jij binnen de kortste keren een laptop die aan al je eisen voldoet! Als je wilt gamen en editen, dan kies je natuurlijk voor een laptop die dit aan kan. Wil je er ook op werken? Dan krijgt de laptop natuurlijk ook specificaties die daarop geschikt zijn. Wil je meer weten? Lees dan snel door!

Hiervoor kan je een laptop gebruiken

Wat jij nodig hebt voor een functionele laptop is afhankelijk van jouw eigen gebruik. Zo kan je laptops samenstellen voor onder meer:

  • het spelen van games
  • het maken van huiswerk
  • voor gebruik tijdens je werk
  • voor video- en fotobewerking

Een gamer zal een andere laptop kiezen dan een zakenman. Een fotograaf heeft weer heel andere wensen dan een student. In alle gevallen doe je er goed aan om meerdere laptops met elkaar te vergelijken.

Een laptop samenstellen

Nu je weet waar je de laptop voor kan gebruiken is het tijd om de laptop samen te stellen! Selecteer eenvoudig de elementen die voor jouw werkzaamheden nodig zijn en je bent al aardig op weg. Bij het maken van verslagen voor school is de grafische weergave minder van belang, maar wil jij wel een laptop waarop je met Windows aan de slag kunt gaan. Voor gamers zullen de grafische weergave van het beeldscherm samen met de snelheid van het apparaat onderscheidende factoren zijn, als ze laptops samenstellen.

De partij BTO

Dit zijn de punten waar je uit kan kiezen als je een eigen laptop wilt gaan samenstellen. 

  • de grootte van het beeldscherm
  • snelheid van de processor en videokaart

Laptops samenstellen doe je door laptops onderling te vergelijken. Nog eenvoudiger wordt het als jij de keuzehulp van BTO gebruikt. Zo zie je direct welke laptops geschikt zijn voor de meest uiteenlopende categorieën. Je kiest dan eenvoudig onder welke categorie jouw laptop gebruik valt. Hierdoor is de eerste selectie al gemaakt en heb je bij BTO meteen overzichtelijk welke types voor jou in aanmerking komen. Nu kun jij in alle rust tot in detail de voor jou perfecte laptops samenstellen en de knoop doorhakken.