wiet roken

Er zijn altijd aanhangers van alcohol of aanhangers van wiet. Het is een beetje dezelfde strijd als de Apple fans en de Android gebruikers. Hoewel mensen die het niet op wiet hebben beweren dat het super slecht en verslavend is, blijkt uit onderzoek dat juist alcohol verslavender is. Wat waar is, daar zijn de wetenschappers nog niet helemaal over uit. Dat komt omdat er al járen onderzoek gedaan wordt naar alcohol, maar minder lang naar wiet.

Wat zijn de effecten?

Heb je wel interesse in wiet, dan moet je zeker zijn dat je het juiste spul hebt. Hasj of wiet, daar zit niet heel veel verschil in. Beide komen van de vrouwelijke cannabisplant, maar wiet is de gedroogde bloem en hasj de samengeperste hars van die bloem. Beide hebben effect op gemoedstoestanden van mensen. Het kan voor lol en ontspanning zorgen, maar ook voor angstige momenten en paniekaanvallen, als iemand hier al gevoelig voor is. De kans op paniek is groter als er wiet gerookt wordt, dan bij hasj. Sowieso kunnen psychische klachten verergeren onder invloed, of dit nu wiet of alcohol is. Let daarom altijd goed op!

Je eigen wiet groeien

Wiet of alcohol, overmatig gebruik is nooit goed en kan uiteindelijk voor de ene na de andere ellende zorgen. Maar gelukkig is het voor af en toe niet schadelijk en kun je er gewoon van genieten, met mate! Bij het groeien van je eigen wiet heb je je gebruik nog meer in eigen hand. Het groeien van eigen wietplanten is sterk gebonden aan wetgeving dus let daarbij goed op. Officieel mag je geen wietplanten zelf groeien, maar tot 5 planten wordt het gedoogd. Koop jij liever wiet via de coffeeshop of heb je wel eens nagedacht over het zelf laten groeien? Kijk online eens op Royal Queen Seeds, waar je meer informatie vindt over verschillen soorten wietzaden.

Online wietzaden bestellen

Heb je interesse in het laten groeien van wietplanten? Wietzaden kunnen gemakkelijk online besteld worden, maar hoe weet je of je de juiste zaden hebt? Je kunt de betrouwbaarheid van een site altijd herleiden uit bijvoorbeeld reviews. Hoeveel reviews heeft een bedrijf en wat zijn de minpunten en wat zijn de sterke punten? Royal Queen Seeds is bijvoorbeeld een smartshop die goed beoordeeld is met een ‘uitstekend’, door 25612 reviews!