uwv

Ben je op dit moment werkloos? Of ben je gedeeltelijk arbeidsongeschikt geworden? Het UWV kan jou helpen om weer aan de slag te gaan. Met hulp van deze organisatie kan jij vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt opnieuw betreden. Kies daarom voor het traject naar werk UWV.

Traject UWV

Sommige mensen hebben wat hulp nodig bij het zoeken van een nieuwe baan. Wellicht ben je ontslagen bij je vorige werk of werd je ziek en kun je hierdoor niet langer je oude functie uitvoeren. Het UWV ondersteunt je in dat geval bij het vinden van een nieuwe baan. Zo wordt er bijvoorbeeld gezocht naar vacatures en krijg je sollicitatietips. Een meer diepgaand traject naar werk UWV is echter ook mogelijk. Als je hier interesse in hebt, kun je starten met een speciaal “Naar Werk” traject van het UWV. Een persoonlijke coach helpt jou met het vinden van vacatures die bij je passen. Daarnaast krijg je hulp bij het solliciteren, van het schrijven van een goede brief en het maken van een cv tot het geven van tips om tijdens een sollicitatiegesprek goed over te komen. Je zult niet alleen hulp krijgen van je eigen coach. Ook de arbeidsmarktspecialisten van UWV staan altijd voor je klaar gedurende het traject. Ben jij gedeeltelijk arbeidsongeschikt? Dan wordt gezocht naar een oplossing op maat. Zo kan bijvoorbeeld worden gekeken of het mogelijk is een speciale werkplek ergens voor je te creëren die past bij jouw beperkingen.

Hulp van het UWV

Heb jij interesse in het traject naar werk UWV? Dan kun je je eenvoudig aanmelden. Je kunt dit doen via je UWV-contactpersoon. Het traject is er voor mensen met een Wajong-, WGA- of ZW-uitkering. Wacht niet langer en meld je meteen aan. Zo vind jij ook weer een plekje op de arbeidsmarkt.