relatiegeschenken

We beginnen even bij het begin, waarom geven we eigenlijk relatiegeschenken? De naam ‘relatiegeschenk’ zegt het al, relatiegeschenken zijn geschenken die de relatie met jouw werknemers en contacten kunnen versterken. De verschillende relatiegeschenken zijn zeer geschikt om je relaties te behouden en bestaande relaties met partners, investeerders of bijvoorbeeld werknemers te versterken. Het blijkt dat meer dan de helft van de ontvangers van relatiegeschenken het desbetreffende bedrijf sneller herinnert dan wanneer er geen relatiegeschenk wordt ontvangen. Een klein gebaar kan een groot effect hebben. Maar wat voor soort relatiegeschenk geef je dan cadeau? Wellicht dat jij je door deze blog kunt laten inspireren.

Seizoenen


Wil jij je medewerkers of partners bedanken met een leuk relatiegeschenk? Dan kun je je laten inspireren door het seizoen waarin jij het relatiegeschenk cadeau geeft. Wil jij je medewerkers bijvoorbeeld een fijne zomer toewensen, dan kies je voor hele andere soorten relatiegeschenken dan wanneer je ze een fijne kerst wenst. Geschikte relatiegeschenken bij de verschillende seizoenen zijn bijvoorbeeld voor in de zomer een strandbal, handdoek, zonnebrillen of waterflesjes. In de winter kun je meer denken aan een muts, sjaal of andere artikelen om de ontvanger goed warm te houden. Laat de artikelen bedrukken met jouw logo en creëer tegelijkertijd ook meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf!

Speciaal voor de beurs


Naast de periode is het ook goed om na te denken over hoe en waar je de relatiegeschenken cadeau wilt geven. Wellicht sta je binnenkort op een beurs en vind je het leuk om meerdere giveaways weg te kunnen geven bij je kraam. Een zwaar relatiegeschenk zoals een handdoek is ineens niet meer zo praktisch, de bezoekers willen liever niet slepen met teveel spullen. Daarnaast is een handdoek ook aan de prijzige kant om op de beurs uit te delen. Voorbeelden van leuke giveaways zijn bijvoorbeeld een sleutelhanger, stressballetje of winkelwagenmuntje. Goedkope en kleine items die de bezoeker gemakkelijk bij zich kan steken!

Klassiekers


Onder de klassiekers verstaan we relatiegeschenken die erg populair zijn en hierdoor ook vaak worden gekozen. Een van de echte klassiekers is de pen, een handig item waar je er nooit genoeg van hebt. Daarnaast zijn pennen ook tegen een relatief goedkope prijs te verkrijgen. Mooi meegenomen! Ook bedrukte mokken doen het altijd erg goed. In ieder huis en op ieder kantoor staan de keukenkastjes vol met verschillende mokken. In Nederland drinken we veel koffie, hoe leuk is het wanneer jouw medewerkers of relaties dit doen uit een mok met jouw logo erop? Op deze manier zijn er veel contactmomenten met jouw logo. Ze zullen jouw bedrijf zich blijven herinneren.

Relatiegeschenken van BudgetGift


Voel jij je al geïnspireerd? Je kan je natuurlijk ook laten inspireren door het assortiment van een aanbieden. Wanneer je opzoek bent naar kwalitatieve relatiegeschenken, dan ben je bij BudgetGift aan het juiste adres! BudgetGift is al jaren een gerenommeerde naam in de relatiegeschenkenbranche. Het bedrijf in Deventer heeft een groot assortiment, klantvriendelijke medewerkers en erg scherpe prijzen. Wil jij de relaties met partners versterken? Kies voor BudgetGift relatiegeschenken! Op deze website vind je verschillende soorten relatiegeschenken die passen bij iedere gelegenheid. Neem gerust een kijkje.