patchkast

Voor particulieren en organisaties is het internet onmisbaar. Door middel van een netwerkoplossing komt een internetverbinding tot stand. De serverkast, ook wel patchkast genoemd, is het hart van uw netwerkoplossing. Iedere organisatie is tegenwoordig afhankelijk van een goed IT-netwerk. In de serverkast komt dit netwerk samen. Hier wordt het internet- en telefoonverkeer geregeld. Bent u op zoek naar een serverkast 19 inch? U vindt een ruim assortiment bij Serverkast.com.

Overzicht en veilige opslag dankzij een 19 serverkast

Voor een stabiel bedrijfsnetwerk is een serverkast een belangrijke factor. Het is een veilige opslagplaats voor de server en randapparatuur. Het biedt servers en ander netwerkapparatuur bescherming tegen vuil, oververhitting en andere invloeden van buitenaf. Serverkasten zijn in 19 inch en 10 inch verkrijgbaar. De 19 inch serverkast modellen zijn leverbaar in verschillende type deuren: een glazen en geperforeerde deur. Een geperforeerde deur zorgt voor een goede ventilatie zodat warmte de kast snel kan verlaten. Geluid
wordt echter niet tot nauwelijks tegen gehouden. Alle inkomende bekabeling wordt overzichtelijk geïnstalleerd in de serverkast. Hierdoor houdt u overzicht! Zoekt u een 19 inch kast? Ook die vindt u in de webshop van Serverkast.com! In feite is een rack het skelet van een serverkast. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Doordat ze niet voorzien zijn van beplating houden relay racks geen warmte vast. Warmte lucht kan meteen bij de geplaatste apparatuur weg en wordt met de luchtstroom meegevoerd.

Meer weten?

Wilt u een wirwar aan kabels voorkomen? Dit is mogelijk dankzij de handige accessoires van Serverkast.com. Denk hierbij aan kabelmanagement, switches, legborden, patchpanelen en kooimoeren. Wilt u een serverkast van 19 inch kopen? Bestel deze snel en gemakkelijk via de online webshop. Wilt u meer weten oer serverkasten? Bekijk dan de website eens.