sim only abonnement

Wanneer je nog een goede telefoon hebt, is een nieuwe telefoon bij het afsluiten van een nieuw abonnement, overbodig. Het beste kun je dan kiezen voor een Sim Only abonnement waarbij je gebruik maakt van het premium KPN-netwerk. Het premium KPN-netwerk is al jaren het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Op het 4G-netwerk is de downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s. Met het netwerk van KPN ben je in Nederland zeker van 99% 4G dekking. Wil je weten of de dekking bij jou in de buurt optimaal is dan kun je dat op de website van Youfone.nl eenvoudig controleren.

Je kunt zelf je bundel samenstellen

Bij een Sim Only abonnement van Youfone kun je zelf je bundel samenstellen. Dat betekent dat je altijd de bundel hebt die bij je past. Bovendien kun je kiezen uit een één- of tweejarig abonnement of een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Als je één- of tweejarig abonnement afgelopen is, dan kun je direct kiezen voor een ander abonnement. Natuurlijk kun je ook je huidige abonnement laten doorlopen waarbij het dan ook maandelijks opzegbaar is.

Naast Sim Only kun je ook kiezen voor internet en TV & bellen van Youfone

Als je naast je Sim Only mobiel abonnement/ telefoon abonnement bij Youfone ook kiest voor internet, TV en bellen dan levert je dat nog meer voordelen op. Zo krijg je 2 GB extra, maar ook een dataplafond, gratis ESET internet Security en gratis ESPN Compleet. Met de zenders van ESPN zie je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jouw Sim Only te combineren met Thuis.

Breidt je Sim Only abonnement uit zoals jij dat wilt

Voor internet, tv en bellen hoef je niet het hele pakket af te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw Sim Only abonnement uit te breiden met Internet Only. Wil je ook TV van Youfone, dan hoef je ook hier niet te kiezen voor het volledige pakket aan zenders. Standaard krijg je bij TV van Youfone 46 zenders plus het eerste kanaal van ESPN. Daarnaast kun je nog kiezen uit het comfort TV pakket met 53 zenders of het Premium TV pakket met 86 zenders. Je krijgt bovendien toegang tot de Youfone tv-app waarmee je overal in Europa naar jouw favoriete zenders kunt kijken. Wil je meer? Dan kun je nog kiezen voor extra zenderpakketten zoals ESPN compleet of Ziggo sport totaal.