Voor het succes van je bedrijf is het goed zichtbaar zijn binnen zoekmachines zoals Google van groot belang. Veel mensen willen dan ook weten hoe ze met hun website hoog kunnen scoren in Google. Als je gevonden wilt worden in zoekmachines zoals Google heb je te maken met SEO, dit betekent Search Engine Optimalisation. Het zoekgedrag van bezoekers vindt steeds meer online plaats, daarom is het voor jouw bedrijf ook belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. Hoger in Google en meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie is de droom van iedere website-eigenaar.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. Door een hogere ranking wordt de zichtbaarheid van je website verhoogd. Optimaliseer je website voor zoekmachines op het gebied van content, techniek en andere ranking factoren. Zo zorg jij voor een hogere positie in Google en dus meer verkeer naar je website en meer leads.

Hoger in Google door SEO

Wij begrijpen dat je wellicht geen idee hebt hoe jij je website op het gebied van SEO kunt optimaliseren, om uiteindelijk hoger in Google te komen. In deze blog leggen we je vast een aantal zaken uit. Allereerst is de technische SEO een belangrijk punt, want Google crawlt je website en de techniek achter je website is het fundament van zoekmachine optimalisatie. Breng verbeterpunten in je website aan als je ziet dat niet alles op orde is. Het is namelijk erg belangrijk als alles up-to-date is. Daarnaast kan je aan de hand van belangrijk zoekwoorden kwalitatieve content genereren. Door de verwerking van de belangrijkste zoekwoorden in je content, kan Google lezen waar de pagina over gaat. Je zult hierdoor sneller een betere positie krijgen. Naast een goede techniek en goede content is linkbuilding ook onmisbaar. Het is namelijk belangrijk dat jouw website of bepaalde pagina een goede waarde heeft. Dit kun je vergroten door middel van bepaalde links die verwijzen naar jouw website, waardoor de populariteit hoger wordt. Daarbij is het ook belangrijk om local SEO toe te passen, zodat Google weet waar jouw bedrijf zich bevindt, wat het precies doet en wat de openingstijden zijn.

Hulp nodig bij het hogerop komen in Google?

Wil jij hoger ranken in de zoekmachine resultaten van Google en heb je daar hulp bij nodig?
Traffic Today is dé SEO specialist voor het hogere MKB segment en helpt je graag verder. Onze specialisten kunnen de positie van jouw webshop in Google verbeteren en zullen er ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Wij nemen de SEO werkzaamheden graag uit handen, we werken doelgericht en wijzigen onze strategie waar nodig. Heb je speciale wensen? Wij luisteren er graag naar en kunnen je natuurlijk meer vertellen over alle mogelijkheden wat betreft zoekmachine optimalisatie.