communicatie

Als ondernemer heb je te maken met allerlei juridische zaken, zoals contracten, algemene voorwaarden, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Het is belangrijk dat je deze zaken goed regelt, want ze kunnen grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Maar hoe doe je dat op een eenvoudige, snelle en betaalbare manier? Daar komt Ligo om de hoek kijken. Ligo is een online platform met juridische diensten voor ondernemers.

Met Ligo kun je zelf juridische documenten opstellen, digitaal ondertekenen en beheren met slimme technologie en bekroonde ondersteuning. Zo kun je je personeelszaken en communicatie optimaliseren en je focussen op de groei van je bedrijf. Zelfs een stichting oprichten behoort tot een van de mogelijkheden.

Wat kun je met Ligo?

Ligo biedt verschillende diensten aan voor ondernemers die hun juridische zaken goed willen regelen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Bedrijf oprichten

Met Ligo kun je online je bedrijf oprichten, of het nu gaat om een eenmanszaak, een VOF of een BV. Je vult een online formulier in en Ligo zorgt voor de rest. Je krijgt een notariële akte, een KvK-inschrijving, een UBO-register en een fiscaal nummer. Bovendien krijg je gratis juridisch advies van ervaren notarissen en fiscalisten. Zo kun je snel en gemakkelijk van start gaan met je onderneming.

Contracten maken

Met Ligo kun je zelf juridische documenten maken, zoals algemene voorwaarden, arbeidscontracten, samenwerkingsovereenkomsten, geheimhoudingsverklaringen en nog veel meer. Je kiest een document uit de uitgebreide bibliotheek van Ligo, die is opgesteld door advocaten. Vervolgens vul je de gegevens in en genereert Ligo het document voor je. Je kunt het document direct digitaal ondertekenen en versturen naar de andere partij. Zo bespaar je tijd en geld en voorkom je juridische risico’s.

Contracten beheren

Met Ligo kun je ook al je contracten eenvoudig beheren in één overzichtelijk dashboard. Je kunt al je documenten uploaden of maken in Ligo en ze digitaal ondertekenen en delen met anderen. Je kunt ook reminders instellen voor belangrijke data, zoals opzegtermijnen of verlengingen. Zo houd je altijd grip op je contracten en mis je geen kansen of deadlines.

Waarom kiezen voor Ligo?

Ligo heeft veel voordelen ten opzichte van andere juridische dienstverleners. Hieronder vind je de belangrijkste redenen om voor Ligo te kiezen.

  • Ligo is snel en gemakkelijk. Je kunt online alles regelen, zonder papierwerk of gedoe. Je hebt direct toegang tot alle documenten en diensten die je nodig hebt.
  • Ligo is voordelig en transparant. Je betaalt een vaste lage prijs voor elke dienst of document, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Je kunt ook kiezen voor een abonnement waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van alle diensten en documenten van Ligo.
  • Ligo is betrouwbaar en deskundig. Ligo werkt samen met de grootste notarissen en beste fiscalisten in Nederland, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en zekerheid. Bovendien krijg je altijd persoonlijk advies van ervaren juristen die klaarstaan om al je vragen te beantwoorden.

Hoe begin ik met Ligo?

Ben je enthousiast geworden over Ligo en wil je het zelf uitproberen? Dat kan heel eenvoudig. Je kunt gratis een account aanmaken op de website van Ligo 1 en direct beginnen met het regelen van je juridische zaken. Of je nu kiest voor een BV oprichten, een VOF omzetten naar BV, of een contract wilt opstellen of beheren, Ligo helpt je erbij. Probeer het nu en ontdek zelf hoe Ligo je helpt om je personeelszaken en communicatie te optimaliseren.