strandjurkje

Strandjurken zijn meestal gemaakt van ademende, lichte, wasbare en droge stoffen zoals linnen, licht katoen en koele, frisse lucht vezels zoals nylon of rayon. Deze stoffen zijn heerlijk in de zomer, het zijn namelijk lichte zwierende stoffen. De stoffen zorgen er namelijk voor dat ze de wind heerlijk doorlaten, waardoor de kleding geen warmte vasthoudt. En dit is natuurlijk ideaal in de zomer! Wil je ook graag aankomende zomer lopen in een strandjurkje? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier meer over in deze blog.

De eerste stranddag

De winter is voorbij en het eerste lentezonnetje begint weer te schijnen. Dit betekent dat de bikini’s en de jurkjes binnenkort weer uit de kast getrokken kunnen worden. Gelukkig maar, want iedereen wordt daar toch blij van? Maar het kan zomaar zijn dat er geen strandjurkjes meer in je kast liggen. Dan is het de hoogste tijd om een paar nieuwe strandjurkjes aan te schaffen! 

Welke strandjurk kies jij?

Als je geen strandjurkjes meer in je kast hebt liggen of je wilt gewoon een nieuwe aanschaffen dan is het handig om te weten wat je graag wilt hebben. Je kan namelijk kiezen uit een lange strandjurk, een korte strand jurk, een strandjurk met een print, een strandjurk zonder print, een doorschijnende strandjurk zodat je de bikini of badpak kan zien, een strand jurk van kant of van katoen. Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden. En dit kan het zoeken een stuk moeilijker maken, voornamelijk als je iemand bent die niet goed is in keuzes maken. Maak voor jezelf dan een lijstje, met eisen wat de jurk moet hebben. Wil je een lange jurk? Dan kun je alle opties voor korte jurken al wegstrepen. En daar hoef je dan ook niet meer naar om te kijken! Dat scheelt weer in keuzes maken.

Ibizamode

Heb je de keuze kleiner kunnen maken? Dan is het tijd om het perfecte strand jurk te vinden! Op de website van Ibizamode staan veel verschillende jurkjes. Maar ook andere heerlijke zomerse kleding. Denk aan bikini’s, rokken, kimono’s en leuke sandalen. Hier vind je dus zeker jouw kleding voor de gehele zomer. Wil je meer weten over Ibizamode? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten! Zij helpen je namelijk graag verder.