fietsenstalling

Binnen je bedrijf zijn er altijd wel een aantal werknemers die relatief dicht bij het kantoor wonen. De kans is groot dat deze personen dan de fiets pakken en lekker gezond willen doen in de ochtend. De meeste van deze werknemers zullen hun fiets dan plaatsen bij een stalling in de buurt of op het station bijvoorbeeld. Als bedrijf zou je deze sportieve werknemers een dienst kunnen bewijzen door een fietsenstalling  te faciliteren. Hiermee zorg je ook dat je medewerkers op een droog zadel weer naar huis kunnen als het regent. Online zijn er genoeg aanbieders van fietsenstallingen. De fietsenstallingen van Manutan zijn bijvoorbeeld van hoge kwaliteit en interessant voor de veel bedrijven. Ben jij nieuwsgierig naar een fietsenstalling voor jouw bedrijf? Kijk dan eens rond op de website en laat je informeren. Wil je meer te weten komen over wat de voordelen zijn van een fietsenstalling op het werk? Lees dan snel verder!

Droge fietsen

Met de aanschaf van een fietsenstalling zorg je ervoor dat de fietsen van je werknemers nooit meer nat worden. Dus als ze in de ochtend met droog weer aankomen en het net voor ze naar huis willen gaan hard begint te regenen, hebben ze met een fietsenstalling nooit meer het probleem van een nat zadel. Want iets wat we allemaal wel vervelend vinden na het zitten op een nat zadel, is het rondlopen met een natte achterkant van de broek. Het ziet er allereerst niet uit en het kan je medewerker nog onzeker maken ook. Met een fietsenstalling is dit dus verleden tijd en staat je fiets lekker droog.

Fiets staat bewaakt

Met een fietsenstalling op werk, heb je als werknemer toch meer het gevoel dat je fiets veilig staat. Als jij je fiets als medewerker namelijk op het station of in een fietsenstalling in de stad zet, loop je altijd het risico dat iemand hem steelt. Er zijn mensen die specifiek uit zijn op het stelen van fietsen. Met een fietsenstalling op werk, breng je de kans dat je fiets wordt gestolen, aanzienlijk terug. Dit komt doordat de fietsenstalling dicht bij het kantoor staat. Mocht iemand een fiets proberen te stelen, dan is de kans groter dat iemand het opmerkt. Dit geeft de medewerker toch het gevoel dat de fiets veiliger staat. Als bedrijf zou je eventueel ook nog een camera op kunnen hangen. Mocht iemand dan een fiets van je werknemers proberen te stelen, dan heb je deze persoon op camera waardoor je bewijs hebt. Zo vergroot je ook de pakkans waardoor de fiets uiteindelijk terug komt.

Het aanschaffen van een fietsenstalling als bedrijf zorgt voor veel blije gezichten bij de fietsende werknemers. Hiermee geef je ze een gevoel van waardering dat er ook aan de wat kleinere zaken wordt gedacht. 

Het uitzoeken van de juiste fietsenstalling voor je bedrijf  is vrij eenvoudig. Je zoekt naar een aantal websites die fietsenstallingen aanbieden en vraagt offertes aan. Vervolgens kijk je naar de deal die het meest overeenkomt met jouw wensen als bedrijf en op het gebied van prijs, betaalbaar is. Vervolgens kun je aan de slag en beginnen met het installeren van de fietsenstalling bij jouw bedrijf. Succes!