whey eiwitten

als je vaak in de sportschool te vinden bent, dan kan je soms wel iets extra’s gebruiken om je trainingen gemakkelijker te maken met beter resultaat. Een product wat hier perfect voor is, is vegan eiwit poeder. Dit is een product die de opbouw van spieren stimuleert en je krijgt er meer energie van. Daarnaast is er ook nog eens veel variatie mogelijk. Je kan het namelijk mengen met water, melk of yoghurt om er een lekkere smoothie van te maken. Wil jij graag meer weten over eiwitpoeders? Lees deze blog dan verder! wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog!

Wel of niet vegan?

Eiwitten zitten vaak in dierlijke producten, maar als je geen dierlijke producten wilt innemen moet je toch aan je eiwitten komen en al helemaal als je vaak aan het sporten bent. Vegan eiwitpoeders zijn dan een goed alternatief. Deze zijn onder anderen gemaakt van hennep zaden, erwten en bruine rijst. De ingrediënten in hennep poeder zijn dan ook veelbelovend. Dit zijn zaden die gezonde vetten en aminozuren bevatten. Deze stoffen kunne je lichaam helpen beter te functioneren. Het enige verschil tussen de vegan eiwitpoeders zijn de verschillende smaakjes en de calorieën. Gelukkig zijn de eiwitten gelijk bij een vegan eiwitpoeder en een niet vegan poeder.

Dit zijn de voordelen van eiwitten

Eiwitten zijn essentieel voor je lichaam. Zonder functioneer je een stuk minder. Ze zijn dus niet alleen goed bij het sporten! Zonder deze eiwitten groeien je spieren wel, maar de eiwitten bevorderen dit. En dat is dan ook geweldig als je aan het sporten bent, want niks motiveert meer als resultaat. Als het resultaat minimaal is weet je soms niet meer waar je al die moeite voor doet. Gelukkig kunnen de eiwitten die proces versnellen, het zorgt er namelijk voor dat de spieren sneller opbouwen en herstellen. Een ander mooi voordeel van de eiwitpoeders is dat deze poeder het hongergevoel onderdrukt. Hierdoor heb jij geen snaaibuien meer in de avond!

SuperFoodies 

Wil je meer weten over eiwitpoeders? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies. Op deze website staan verschillende vegan eiwitpoeders met verschillende smaken. Denk aan; chocolade, vanille, banaan en naturel. Op deze manier heb jij elke dag een heerlijke andere shake! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de experts, die helpen je namelijk graag verder!