planten voor kleine ruimte

Een hangplant kan de ruimte op een speelse manier decoreren. Doordat de plant hangt neemt het niet veel ruimte in, hierdoor is het perfect voor kleine ruimtes. Je ken de hangplant namelijk gemakkelijk neerzetten op een kast of neerhangen in een hoek. Je kan gemakkelijk met meerdere hangplanten een speels effect creëren. Hang de ene plant wat hoger dan de andere plant en doe in elke bloempot een andere soort hangplant, hierdoor heb je veel variatie en mogelijkheden. Hierdoor kun je veel verschillende hangplanten aanschaffen, dit heeft dan ook verschillende voordelen. De planten zorgen namelijk voor een betere luchtzuivering en er is meer zuurstof in de ruimte.  

Een hangplant kiezen

Een hangplant wordt vaak neergehangen op een balkon, dit omdat het niet veel plek inneemt. Maar toch een gezellige sfeer geeft. Een hangplant is dus ideaal voor een balkon, maar de laatste jaren is de hangplant ook naar binnen verplaatst. De hangplant is nu niet meer weg te denken in het interieur. De groen van de planten heeft een decoratieve uitstraling, hierdoor zie je steeds vaker de bladeren van de planten terugkomen op bijvoorbeeld behang, kussensloop, schilderijen of een dekbedovertrek. Hiermee kan je het interieur nog meer opfleuren. Daarnaast zijn er veel verschillende hangplanten, waardoor je een ruime keuze hebt. Denk aan hangplanten met grote bladeren, met kleine bladeren, vetplant of hangplanten met bloemen er aan. De verzorgen van elke plant is dan ook weer anders. Het makkelijkste is om een hangplant de kiezen die bij jou wensen past. Wil je een plant die je niet vaak hoeft te bewateren? Neem dan een vetplant. 

Een hangplant uitzoeken bij Fleurdirect

Een hangplant bestellen die aan jouw eisen voldoet is gemakkelijk bij Fleurdirect. Aan de hand van de filteropties is het mogelijk om planten die niet aan jouw eisen voldoen weg te filteren. Je kan in de filteropties kiezen hoe groot je de plant wil hebben, de diameter, of je een plant wilt die schaduw of zon nodig heeft, de prijs en de kleur. Hierdoor moet jij wel een hangplant vinden die aan jouw eisen voldoet. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Fleurdirect gaan ze er meteen mee aan de slag. Hierdoor heb jij de plant zo snel mogelijk thuis geleverd. Meer informatie nodig? neem dan eens een kijkje op de website of neem contact op met een van de experts.