refurbished laptop

Met de onzekere economische tijden die we voor de boeg hebben is het zaak om te kijken hoe je je budget op een zo slim mogelijke manier kunt besteden. Zeker als het gaat om aankopen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je werk op de lange termijn, is het daarom verstandig om op zoek te gaan naar diverse aanbieders. 

Dat geldt natuurlijk ook voor de aankoop van elektronische apparaten. Je hoort dat er de laatste tijd steeds vaker dat gepraat wordt over refurbished computers. Maar wat is refurbished precies? De makkelijkste manier om dat uit te leggen is door te kijken naar de Nederlandse vertaling van refurbished. Dat is namelijk gereviseerd. 

Het gaat dus om gereviseerde computers en laptops. De apparaten zijn niet nieuw, maar volledig gescreend, hersteld en voorzien van de laatste software, zodat ze gedurende lange tijd weer optimaal kunnen presteren.  

Het overgrote deel van refurbished computers en laptops zijn afkomstig van lease partijen uit de zakenwereld die slecht gedurende korte tijd gebruikt zijn geweest. Veel ondernemingen updaten hun IT-omgeving met de nodige regelmaat, waarbij niet langer gebruikte computers en laptops worden verkocht. Deze partijen weinig gebruikte laptops en computers worden aangekocht door gespecialiseerde bedrijven die zich erop toeleggen om gebruikte apparaten te renoveren. Op deze manier krijgen de machines een tweede kans, wat de duurzaamheid van deze apparaten behoorlijk verlengt. 

De computers en laptops worden schoongemaakt, hersteld en geupdate

De opgekochte computers en laptops worden na aankoop zowel van binnen als van buiten zorgvuldig schoongemaakt. Daar waar er reparaties moeten worden uitgevoerd of nieuwe onderdelen dienen te worden geïnstalleerd, gaat een speciale technische dienst aan de slag om de computers volledig te herstellen. De software wordt geüpdatet en de laptops worden vervolgens zorgvuldig getest, alvorens ze opnieuw ter verkoop worden aangeboden. 

Mede omdat de computers in het verleden goed onderhouden werden door de IT-dienst van de onderneming waar ze zijn gekocht, zijn de computers en laptops meestal in een goede staat wanneer ze worden opgekocht. Na een check up van de verschillende aspecten worden ze nog uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat ze probleemloos en goed functioneren. 

Gespecialiseerde experts staan je te woord voor al je vragen

Bij Alpha Shop kun je terecht voor een grote selectie refurbished computers, laptops en monitoren. Daarnaast kan de speciaalzaak je voorzien van alle benodigde accessoires. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een extra geheugenkaart voor je desktop of wil je je laptop uitbreiden met een speciale grafische kaart, dan kan dat probleemloos besteld worden. Op deze manier kun je je nieuwe computer of laptop laten uitrusten met speciale accessoires die jij nodig hebt. 

Natuurlijk gebruikt niet iedereen zijn computer of laptop voor hetzelfde doel. Mocht je daarom nog vragen hebben om te kijken wat voor type computer of laptop het beste bij je past, aarzel dan niet om contact op te nemen met de experts van Alpha Shop. Zij staan je op professionele wijze te woord om al je twijfels weg te nemen en je te helpen om de beste keuze te maken voor de computer die het best aansluit op jouw wensen. Daarnaast krijg je bij Alpha Shop een garantie van twee jaar op al je aankopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw aankoop de nodige tijd mee gaat en voorzien is van de juiste service.