Gamen kan op zoveel verschillende platvormen dat het tegenwoordig moeilijk te kiezen is welke je nou aan moet zetten. Ieder platvorm heeft haar eigen parels en eigenlijk wil je ze allemaal wel hebben. Wat is nou eigenlijk de populairste game van het moment?

populaire games

Nintendo Switch

Met de komst van de Nintendo Switch dit voorjaar heeft de gaming industrie weer een enorme boost gekregen. Inmiddels heeft Nintendo al 10 miljoen consoles verkocht, en niet zonder reden. Unieke games voor de Switch die iedereen wil en ook zeker moet hebben. Populaire games van dit moment hebben dan ook te maken met deze nieuwe console. Met de komst van de Nintendo Switch kwam ook The Legend of Zelda Breath of the Wild. Een prachtige open world game met zoveel te ontdekken dat je er uren in rond kan dwalen. Maar ook de recentere Super Mario Odyssey staat al hoog in het lijstje met populairste games.

populairste games van het moment

Playstation

Wil je een PS4 kopen? Dan is dat ook een goede keuze,  Playstation kwam namelijk ook met een unieke game enkel voor deze console. Horizon Zero Dawn had vanaf het eerste moment al een enorme aanhang. En niet zonder reden, de hoofdpersonage Aloy is zeer sympathiek, het verhaal zit haarfijn in elkaar en dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige open wereld waar we eindeloos in kunnen verdwalen. Met de komst van de DLC Frozen Wilds in november zijn de fans nog lang niet uitgespeeld en is ook HZD een enorm populaire game geworden die iedereen móet spelen.
Ubisoft, de makers van de Assassin’s Creed serie kwamen dit jaar ook met een parel naar buiten. Na de tegenvallende vorige Assassin’s Creed games heeft Ubisoft met Assassin’s Creed Origins met het oude Egypte als een adembenemende setting, weer een stap in de goede richting gemaakt en staan ze toch weer in het rijtje met populairste games.
Het jaar 2017 was een prachtig jaar voor gamers, naast de voorgenoemde games kwamen ook parels als Resident Evil Biohazard, Destiny 2, Wolfenstein II en natuurlijk kwam ook FIFA18 uit, wat altijd tot de populaire games behoort.
Met al deze keuze, hoe kan een mens nou de populairste game kiezen?