leuke gadgets voor mannen

Leuke gadgets voor mannen kunnen natuurlijk niet zonder games. Mannen zoeken tegenwoordig allerlei game- en leuke mannenblogs af op zoek naar gadgets en games. Hier zijn de leukste games voor de smartphone die sneller en beter zijn dan ooit tevoren!

Oceaan horn

Als je een Legend of Zelda-fan bent, dan is Ocean Horn een perfect spel waar je van kunt genieten. Het heeft een solide vertelling en geweldige visuals, samen met een boeiende soundtrack. Met een toegankelijk actie-avontuur boordevol verleidelijke missies, stapels schatten, monsters, magie en puzzels om op te lossen. Deze game zal je stress verminderen, terwijl je wacht op de bus of trein om thuis te komen. Ocean Horn is een betoverend spel dat op kleine schaal begint en uitgroeit tot een groot mysterie om op te lossen met meer avontuur in het oude koninkrijk van Arcadia. Dit maakt leuke gadgets voor mannen nog leuker!

Real race 3

Real race 3 is een breed scala van zorgvuldig opnieuw ontworpen auto’s op een indrukwekkende reeks echte tracks van over de hele wereld. Houd jij van auto’s? Real Race 3 beschikt over auto’s als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Mercedes-Benz, Ford en andere. Met leuke gamegadgets kun je je vaardigheden achter het stuur testen op tracks zoals Silverstone, Hockenheimring en Le Mans. Met talloze in te voeren evenementen, platformonafhankelijke multiplayer en veel aanpassingsmogelijkheden en realistische indrukwekkende graphics is dit een topgame!

Alto Odyssey

Dit is de perfecte game beschikbaar op Android. Deze game omvat Alto’s Adventure. Je zult prachtig ontworpen levels verkennen, door de wijnvelden rennen en op hete luchtballonnen stuiteren, terwijl je de mysteries van de woestijn ontdekt. Het is een prachtig spel dat niet verveelt.

Call of duty

Speciaal ontworpen voor touchscreen-vuurgevechten. Het is een schietactie die bij je smartphone past met functies zoals een aantal multiplayer-modi, waaronder Battle Royal. Je zult enkele bekende klassieke kaarten en personages uit andere Call of Duty-games vinden. Het is gemakkelijk om load-outs aan te passen, in rang te komen, prijzen te winnen en meer. Maar belangrijker dan dat alles is de snelle, hectische, bevredigende gameplay die je niet zal vervelen op een vrije dag. Plus geweldige grafische afbeeldingen die dit de beste mobiele shooter van dit moment maken.