buitenreclame

Belang van buitenreclame

Reclame maken buiten is om meerdere reden voordelig voor jouw bedrijf. In de eerste plaats kun je via dit soort reclame een jeugdig, stedelijk en ondernemende doelgroep bereiken. Dit is de doelgroep die niet alleen goed let op reclame, maar ook veel op straat is en zich door reclame buiten laat beïnvloeden. Ten tweede is buitenreclame nuttig omdat je reclame maakt in een perfecte omgeving: mensen zijn actief en onderweg en staan vanwege die werkmodus relatief gezien behoorlijk open voor nieuwe informatie. Een ander voordeel van reclame maken in de buitenlucht is de visuele kracht. Afbeeldingen van dit type reclame blijven in het geheugen hangen. Wat ons brein ziet, wordt vaak voor een langere tijd goed opgeslagen. Een vierde voordeel van reclame maken buiten is dat deze reclame soort in combinatie met andere reclame – zoals advertenties, folders of herkenbare bedrijfswagens – nog effectiever blijkt te zijn. En ten slotte is reclame in de buitenlucht vaak artistiek mooi en innovatief. Steden krijgen er een uniek en modern karakter van. Het oog wil ook wat!

De mogelijkheden voor buiten reclamemaken

Qua mogelijkheden zijn er veel opties als het gaat om buiten reclame maken. Dit kan op uiteenlopende manieren. De bekendste voorbeelden van dit type reclame zijn:

  • Lichtreclame op gevels – Jouw bedrijfsnaam en logo helder – bijvoorbeeld digitaal en in kleur – op de gevel van het bedrijfspand plaatsen is een slimme zet. Zo ben je ook in de avonduren en donkere maanden als bedrijf zichtbaar.
  • Paalreclame – Deze reclamesoort wordt in Nederland steeds populairder. Dat is niet zo vreemd, want paalreclame is bewezen effectief. Paalreclame kan diverse vormen aannemen, zoals reclame op rotondes, digitale borden langs de weg, lichtmastreclame of informatieve reclame via borden. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!
  • Reclame langs de snelweg – Ook dit is een slimme keuze, omdat je hiermee een grote doelgroep bereikt.
  • Bedrijfsvlaggen – Met bedrijfsvlaggen voor jouw bedrijfspand zorg je ervoor dat jouw onderneming herken baar wordt in de directe omgeving.
  • Bedrukte reclame op bedrijfswagens.

Meer informatie over NPB Media

Laat je verder inlichten door reclamemaken in de buitenlucht en neem eens een kijkje op de website van NPB Media. NPB Media is namelijk buitengewoon goed in buitenreclame. En zij willen jou en jouw bedrijf op dit gebied graag van dienst zijn door hun expertise samen met jou in de praktijk te brengen!