Klaar voor verandering? Ja? Mooi zo, je bent aan het juiste adres. Je wilt je inrichting flink aanpakken, maar je weet niet waar je moet beginnen. Met deze blog hopen we je daarbij te helpen. We hebben speciaal voor jou drie ideeën op een rijtje gezet, die jou kunnen helpen bij je metamorfose. Lees snel verder voor onze ideeën!  

  1. Decoratie is niet iets kleins

De kleine details in je inrichting kunnen het verschil maken, vergeet dus de decoratie niet aan te pakken. Hier onder valt ook wanddecoratie. Je kunt veel doen met wanddecoratie. Een groot schilderij of een poster in een lijst, kan een ruimte een volledig andere sfeer geven. Alleen al de keuze in welke lijst je iets op hangt kan het verschil maken. Vergeet ook de rest van decoratie niet. Denk aan kussen, kleden, beelden, vazen enz. Alles wat je neerzet zegt wat, aan jou de taak om te kiezen wat je wilt dat je huis uitstraalt. 

  1. Je ramen mogen gezien worden

De ramen in je huis, trekken hoe dan ook de aandacht. Dit komt omdat ze de lichtbron van je huis zijn. Dar moet je gebruik van maken. Laat ze stralen met mooie raamdecoratie. Raamdecoratie is er in verschillende vormen en maten. Je kunt van gordijnen, naar jaloezieën tot duo rolgordijnen. De keuze is reuze, dus probeer eens wat nieuws. Je ramen mogen best opvallen!

  1. Geeft de ruimte een kleurtje

Je muren, je zal ze bijna vergeten. Veel mensen hebben witte muren. Niets mis mee. Het is alleen niet heel spannend. Als je kiest voor kleur in je huis, zal de ruimte veel persoonlijker worden. We raden aan te kiezen voor een accentmuur, met een kleur die bij jou past. Dit kan elke kleur zijn. wel raden we aan weg te blijven van al te felle kleuren, omdat die snel hun charme zullen verliezen. Kies daarom eerder voor een pasteltint, of een donkere variant. Denk aan donkerblauw of legergroen. Kleuren die nu ook ontzettend hip zijn: Oudroze, olijfgroen en bordeauxrood. Een middagje schilderen en het voelt alsof je een totaal ander huis hebt. Pak je verfkwast dus maar.

 Bedankt voor het lezen van deze blog. Veranderingen in je huis kun je net zo prijzig en ingewikkeld maken als je zelf wilt. Kies dus vooral een optie die bij jou past. Veel plezier en succes met het toepassen van de inspiratie ideeën!