Stressvolle periode de tentamenweek. Vooral ook omdat je op deze school nooit echt weet waar je aan toe bent. Vandaag was het weer eens zo ver. Naar schatting zestig studenten waren niet aangemeld bij het FBO om het tentamen Spelling te maken. Er waren geen lokalen, er waren geen tentamens, er was geen enkele regie. Kortom: weer ouderwets SvJ dus.

Uiteindelijk konden de studenten drie kwartier later terecht in het Auditorium maar door het uitstel kwamen velen in de problemen vanwege tijdnood voor hun volgende tentamen op de dag.

Nu is het heel makkelijk om naar het FBO te wijzen. Ja, door het FBO loopt alles op school in de soep. Maar het FBO is zwaar onderbemand. Al jaren. En het wordt tijd dat de school daar eens wat aan gaat doen. Simpel.

Gelukkig is er volgende week een feestje en een uurtje Apenkooien om de frustratie te lozen.

Geloof je het niet? Check de foto's van Danny Ghosen

Weergaven: 103

Tags: danny, diederik, fbo, tentamens

Reactie van Peter van der Ploeg op 29 Oktober 2008 op 14.45
Door hun? :)
Reactie van humedia op 29 Oktober 2008 op 14.46
haha, thanks
Reactie van Diederik van Zessen op 29 Oktober 2008 op 14.54

Het was anarchie. Eenmaal in het lokaal was het trouwens nog niet afgelopen. De spellingstoets bestaat uit honderd vragen, maar er konden op het antwoordformulier maar negentig antwoorden worden ingevuld. De laatste tien vragen hoefden wij dus niet in te vullen. In andere lokalen moest dat wel. Nu mag ik aannemen dat we gewoon tien vragen goedgekeurd krijgen, want het ging om het gemakkelijke gedeelte grammatica. Als wij beoordeeld krijgen op de eerste negentig vragen, zijn we alsnog benadeeld.

Oja, we werden ook nog eens veertig minuten in het lokaal gehouden, waar je normaal na een halfuur weg mag. Extra vervelend voor mensen die op dezelfde tijd al hadden moeten beginnen met een volgend tentamen.

Al met al: genieten.
Reactie van Peter van der Ploeg op 29 Oktober 2008 op 15.04
Hahaha wat een bende. Jezus. Blij dat ik die toets nog tachtig keer moet halen of zo ;)
Reactie van Jeroen Glansbeek op 29 Oktober 2008 op 15.13
@ Diederik Idd.. lekker genaaid dat wij de laatste 10 niet konden maken. Drama...
Reactie van Elke Ross op 29 Oktober 2008 op 15.16
Hehehe....ik moet die toets ook nog doen... Maar ik had me te laat ingeschreven en m'n bezwaar was afgewezen...Maar zo te lezen had ik net zo goed wel kunnen komen, had ik hem stiekem nog wel kunnen maken :P
Reactie van Andre Weststrate op 29 Oktober 2008 op 15.37
Het begon al met Mediakritiek vanochtend. Door een wisseling op het rooster was er iemand met de tentamens vandoor en goed kwijt. Ruim een half uur te laat konden we aan de slag. Tijdens het tekenen van de presentielijst ging die kerel er nog met mijn en Lars' antwoordenvel vandoor. Ambiance!
Reactie van Loek Essers op 29 Oktober 2008 op 15.41
Bah bah, dit is nu al meer dan vier jaar zo. Ik zat laatst een uurtje of twee bij het FBO. Die mensen hebben het echt verschrikkelijk druk. Ik begreep meteen waarom ze maar een paar uur open zijn per dag. Tijd voor meer mensen! Dat maakt het leven voor iedereen weer wat beter uit te houden.
Reactie van Elke Ross op 29 Oktober 2008 op 16.12
@ Loek
Maar waarschijnlijk kost meer personeel te duur... Er wordt toch al jaren op aangedrongen dat er meer personeel moet komen bij het FBO...
Reactie van Diederik van Zessen op 29 Oktober 2008 op 16.32
@Elke Maar goed dat je 'Spelling, interpunctie en grammatica' niet hebt gemaakt vandaag...

Opmerking

Je moet lid zijn van humedia om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van humedia

© 2015   Gemaakt door ROC media.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden